Reizen Thor

Programma

2020

Salzburgerland - Filzmoos Dachsteingebergte
8-daagse reis naar Salzburgerland. Het Salzburgerland kan zich beroepen op de combinatie van een prachtige hoofdstad, Salzburg, met daaromheen een schitterende natuur.
19 jul - 26 jul
Inschrijven Salzburgerland - Filzmoos Dachsteingebergte
Ardeche - Vercors - Drome
6-daagse reis naar oa. Ardèche. In deze streek is de natuur zeer gul geweest, en heeft ze in haar bergen grootse landschappen geschapen, waaronder de Vercors waar we op ontdekking gaan langsheen mooie routes en oude dorpjes waar de tijd bleef stilstaan.
30 jul - 4 aug
Inschrijven Ardeche - Vercors - Drome
Friesland
4-daagse reis naar Friesland. Friesland heeft een prachtige natuur, vele watergebieden, de beroemde elf steden en uiteraard een vriendelijke bevolking.
8 aug - 11 aug
Inschrijven Friesland
Atlantische Pyreneeen
8-daagse reis naar de Atlantische Pyreneeën. Waar bergen en zee elkaar ontmoeten, kleine dorpjes en gezellige stadjes, Deze regio van de Atlantische Pyreneeën is afwisselend. Je kan er de oorspronkelijke cultuur opsnuiven die zich genesteld heeft in een adembenemend landschap.
16 aug - 23 aug
Inschrijven Atlantische Pyreneeen
Haute-Savoie
6-daagse reis naar Haute-Savoie. Deze regio staat gekend voor de Mont-Blanc, het meer van Annecy en het meer van Genève
27 aug - 1 sep
Inschrijven Haute-Savoie
Slovenie - Portoroz
9-daagse reis naar Slovenië - Portoroz. Het landschap van deze streek wordt er gekenmerkt door het bergachtige hinterland, vele ongerepte karstplateaus met tal van grotten en een zonnige kustlijn.
5 sep - 13 sep
Inschrijven Slovenie - Portoroz
Lourdes
7-daagse reis naar het bedevaartsoord Lourdes.
18 sep - 24 sep
Inschrijven Lourdes
Noord- en midden Spanje
11-daagse rondreis in Spanje. Deze rondreis in Spanje is een goede mix van cultuur en natuur in het noorden en midden van Spanje.
27 sep - 7 okt
Inschrijven Noord- en midden Spanje
Moezelvallei - Cochem
3-daagse rondreis door de Moezelvallei. Langsheen de rivier kan men genieten van mooie landschappen met uitgestrekte wijngaarden en liggen tal van mooie sfeervolle stadjes en dorpjes zoals Bernkastel, Cochem…
16 okt - 18 okt
Inschrijven Moezelvallei - Cochem
Champagne
3-daagse rondreis door de regio Champagne. Deze streek heeft een licht heuvelachtig landschap, en is vooral bekend vanwege de gelijknamige drank, waarvan er jaarlijks ruim 250 miljoen flessen worden geproduceerd.
23 okt - 25 okt
Inschrijven Champagne
Kerstshopping in Aachen
Daguitstap naar Aachen
5 dec
Inschrijven Kerstshopping in Aachen